Ingyenes Házhozszállítás! ❤️ Bejelentkezés Bejelentkezés

Cikkek RSS

Magnézium – Miért fontos a megfelelő magnézium-bevitel és melyek a magnéziumhiány következményei?

A magnéziumfogyasztás elengedhetetlen a szervezetünk optimális működéséhez, életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van rá. De vajon mennyi az ajánlott napi mennyiség, miért olyan fontos azt fedezni, és mi történik, ha nem jutunk elég magnéziumhoz? Cikkünkből most minden kiderül, amit a magnézium fontosságáról tudnod kell.

Az olvasás folytatásaA bőrszárazság okai és kezelése - Minden, amit a száraz bőrről tudnod kell

A száraz bőr nemcsak esztétikai probléma, hiszen sokszor fájdalommal, irritációval és viszketéssel is jár. Ha neked is száraz a bőröd, és a tünet hátterében nem egy betegség áll, akkor lehet, hogy életmódbeli változtatásokkal meg tudod szüntetni a problémát. Cikkünkből most megtudhatod, hogy melyek a száraz bőr leggyakoribb okai, és hogy hogyan tudod otthon, természetes módon kezelni a tünetet.

Az olvasás folytatásaVegán életmód, növényi táplálkozás - Gyakori kérdések és válaszok a vegánsággal kapcsolatban

A veganizmussal kapcsolatban rengeteg a tévhit és az ellentmondás. Mit jelent, ha valaki vegán? Mit esznek és mit mellőznek? Mi a gond a tejtermékekkel, a tojással és a mézzel? Milyen vegán fehérjeforrások léteznek? És egyáltalán egészséges a növényi étrend? Cikkünkben most megpróbálunk minden fontos kérdésre választ adni.

Az olvasás folytatása