Szállítási információk

Mennyibe kerül a szállítás?

Magyarországon a házhozszállítás ingyenes 15.000 Ft felett.
Európa többi országába a házhozszállítás 1490 Ft.

Mennyi idő a házhozszállítás?

Magyar címre általában 2-3 munkanap.
Európa többi országába 5-6 munkanap.

Mikor jön a futár?

Amikor leadod a megrendelésedet, kapsz tőlünk egy megerősítő emailt.

Ezután írunk neked, amikor összecsomagoltuk a termékeket és odaadtuk a csomagodat a futárnak. Ebben az emailben benne lesz a csomagszám is, amivel nyomon tudod követni a csomagot a futár weboldalán.

A futár pedig 24 órával az érkezése előtt fog neked egy SMS-t küldeni, amiben megírja, hogy nagyjából mikor fog érkezni (délelőtt vagy délután). Amennyiben nem lenne jó az időpont, akkor fel tudod hívni azon a számon, amiről az SMS-t küldte, és meg tudjátok beszélni, hogy mikor érkezzen.

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagodat, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek.

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhozszállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel.

Ha nem tudod hogy épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más kézbesítési módot, például a Pick-Pack pontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagot.