Telefon: +36-1-999-4628 INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 2 DOBOZTÓL! Bejelentkezés Bejelentkezés

Vitaful Tudástár
Hasznos és érdekes cikkek az egészséges életmódról

Legújabb cikkeink

A-vitamin - A szem és az egészséges bőr vitaminja
Alexandra Herédi

2020. 07. 06.

Szerző: Alexandra Herédi

Szeretnéd tudni, hogy milyen szerepet tölt be az A-vitamin a szervezetedben és hogyan pótolhatod? Kíváncsi vagy, hogy miért különösen fontos ez a tápanyag a bőröd, a hajad és a körmeid egészsége szempontjából? Alábbi cikkünkből minden kiderül.

Folsav - Miért fontos és hogyan pótolhatod?
Alexandra Herédi

2020. 07. 01.

Szerző: Alexandra Herédi

A folsavról leggyakrabban terhesvitaminok összetevőjeként hallhattál, ami nem véletlen, hiszen a pótlása nélkülözhetetlen, ha gyermeket tervezel. Azonban nem csak a várandósság és a szoptatás ideje alatt kell biztosítanod a szervezeted megfelelő folsavszintjét, ugyanis hiánya súlyos betegségekhez vezethet. Ha kíváncsi vagy, hogy mi az a folsav, milyen ételek tartalmaznak folátot, melyek a folsavhiány tünetei és túladagolható-e, olvasd el cikkünket! D-vitamin - Milyen jótékony hatásai vannak és hogyan pótolható?
Alexandra Herédi

2020. 06. 20.

Szerző: Alexandra Herédi

A D-vitamin egészségre gyakorolt hatása tagadhatatlan, csecsemőkortól kezdve egészen időskorig minden életszakaszban szükségünk van rá az egészséges fejlődéshez és a betegségek megelőzéséhez. Az alábbi cikkben mindent megtudhatsz a D-vitaminról, a vitaminhiány tüneteiről és arról, hogy miért is olyan fontos a D-vitamin pótlás a téli időszakban.