Telefon: +36-1-999-4628 Ingyenes Házhozszállítás! ❤️ Bejelentkezés Bejelentkezés

Vitaful Tudástár
Hasznos és érdekes cikkek az egészséges életmódról

Legújabb cikkeink


B5-vitamin –  Mire jó a pantoténsav, milyen hatással van a szervezetünkre és miben található meg?

2020. 10. 04.

A hűvösebb évszak beköszöntével könnyen megfázhatunk, ezért most fokozottabban kell ügyelnünk arra, hogy szervezetünk ebben a szezonban is megkaphassa a megfelelő működést biztosító tápanyagokat. A B5-vitamin a vírusos- és bakteriális megbetegedések ellen is védelmet nyújt, amely a jelenlegi időszakban kifejezetten fontossá vált. De hogyan juthatsz elegendő B5-vitaminhoz, és milyen előnyei vannak még ennek a sokoldalú vitaminnak? Cikkünkből minden kiderül.
Aminosavak –  Miben találhatóak meg és miért olyan fontosak?

2020. 09. 07.

Valószínűleg találkoztál már az aminosav kifejezéssel az egészséges életmód és a testmozgás kapcsán. Az aminosavak izmokra gyakorolt hatásáról sokat lehet olvasni, azonban számos más jótékony hatással is rendelkeznek. De mi mindenre jók az aminosavak és miért olyan fontosak? Cikkünkből minden kiderül.


Magnézium – Miért fontos a megfelelő magnézium-bevitel és melyek a magnéziumhiány következményei?

2020. 09. 02.

A magnéziumfogyasztás elengedhetetlen a szervezetünk optimális működéséhez, életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van rá. De vajon mennyi az ajánlott napi mennyiség, miért olyan fontos azt fedezni, és mi történik, ha nem jutunk elég magnéziumhoz? Cikkünkből most minden kiderül, amit a magnézium fontosságáról tudnod kell.