Csatlakozz a Vitaful csapatához!

Head of Retail / B2B Sales (FMCG)

Munkavégzés helye: Home office / Kötetlen
Fizetés: Bruttó 600.000 Ft + Bónusz
Munkaidő: megegyezés szerint

Rövid összefoglaló

Keresünk csapatunkba egy megbízható, kitartó, kreatív és pozitív személyt, akinek van tapasztalata retail / B2B csatornák kiépítésében táplálékkiegészítők / FMCG termékek területén. A feladatod a Vitaful táplálékkiegészítő márka retail / B2B értékesítésének a felépítése lesz, teljesen a nulláról.

Kezdetben nem lesz melletted junior munkatárs, tehát egyedül leszel minden feladatra, ami nagyon izgalmas de nagyon összetetté is teszi ezt a feladatkört.

Jelenleg körülbelül évi 300 millió Forint a forgalmunk Európa hat országában a webshopjainkon keresztül. Offline / B2B viszont szinte nulla a forgalmunk és eddig nem is fektettünk erre a területre hangsúlyt. Most viszont úgy érezzük, hogy eljött az idő. Ehhez keressük a Te segítségedet. 

A Vitafulról

A Vitaful egy svájci székhelyű vegán táplálékkiegészítő márka, amely 2020-ban indult és azóta rohamosan nő. Jelenleg hat európai országban értékesítjük a termékeinket online csatornákon és több mint 30.000 megrendelést teljesítettük.

Célunk, hogy finom, minőségi, vegán termékeinkkel egy kicsit jobbá és egészségesebbé tegyük a fogyasztóink midennapjait.

Mivel egy kis méretű cég vagyunk, ezért ez egy egyedülálló lehetőség, hogy a kezdetektől beleláss a márka fejlődésébe. A csapatunk közvetlen, kedves, nemzetközi és segítőkész. Nincsenek felesleges meetingek, nagyvállalati kultúra, vagy hosszú döntéshozatal. Olyan valakit keresünk, aki tud és szeret önállóan dolgozni, és szereti a saját ötleteit megvalósítani. 

Mi lesz a feladatod?

Mint a legtöbb fiatal D2C e-commerce brand, bevételünk oroszlánrészét online generáljuk, Facebook, Instagram és Google hirdetéseken keresztül. A Te feladatod  az lesz, hogy kiépítsd a retail és B2B csatornáinkat, hogy ne legyünk teljesen az online értékesítésre hagyatkozva. 

Ebben beletartozik minden, a B2B / Retail reklámanyagok elkészítéstől kezdve az értékesítésen át az accountokkal való kapcsolattartásig. Szintén rád lesz bízva a stratégia kidolgozása, a KPI-ok meghatározása, azok szemmel tartása és a folyamatos reporting az ügyvezető felé. Ha pedig látjuk, hogy pozitívak a kezdeti eredmények és szükséged van további segítségre, akkor természetesen az egész Retail / B2B csapat kiépítése is a Te feladatod lesz. 

Kit keresünk?

Egy intelligens, talpraesett, pozitív személyt, aki szereti a szabadságot és a kihívást. 

A mi erősségünk a "direct to customer" online értékesítés. A retail és a B2B világáról nem sokat tudunk. Éppen ezért egy olyan személyt keresünk, aki már sikeres volt hasonló munkakörben. Mi nem tudjuk megmondani Neked , hogy hogyan végezd ezt a feladatkört sikeresen, mivel nem értünk hozzá. 

Ezen kívül fontos, hogy jól tudj angolul, mert a cégen belül nem mindenki tud magyarul. Továbbá a feladat majd nem csak Magyarországra, hanem a környezető országokra is kiterjeszteni a B2B erőfeszítéseinket.

És mivel az elején egyedül lennél ezen a területen, olyan valakit keresünk, aki nem csak azt tudja, hogy elméletileg hogyan kell a feladatokat ellátni, hanem el is tudja végezni azokat. 

Az ideális jelölt:

- Minimum 3-5 év tapasztalata van valamilyen hasonló területen
- Pozitív, alapos személyiség megfelelő értékesítői vénával
- Eredményorientált és tud önállóan dolgozni
- Jó angol nyelvtudással rendelkezik szóban és írásban
- Konkrét elképzelése van arról, hogyan építené fel a retail / B2B csatornáinkat

Amit kínálunk

- A kezdetektől bele fogsz látni egy gyorsan növekvő, izgalmas termékportfólióval rendelkező D2C márka életébe, aminek a termékei jobbá teszik a fogyasztók midnennapjait
- Alapvetően meg fogod határozni, hogy mennyire gyorsan tudunk fejlődni
- Egyszerre fogsz dolgozni több piacon, nemzetközi környezetben, ennek minden kihívásával és szépségével együtt
- A magad ura leszel. Nincs micromanagement, nincs "reggel 9-től délután 5-ig" tartó munkaidő. Nagy szabadságot fogsz élvezni, hogy úgy oszd be az idődet, ahogy szeretnéd
- Bele fogsz látni minden számba, és látni fogsz minden adatot, amit szeretnél  
- Vonzó bónusz-rendszer, ami a B2B / Retail oldalon generált profithoz lesz kötve. Minél sikeresebben végzed a munkád, és minél jobb számokat generálsz, annál magasabb lesz a fizetésed 

Jelentkezz még ma!

Ha vonz a kihívás és úgy érzed Téged keresünk, akkor várjuk jelentkezésedet a careers@vitaful.hu e-mail címre.

Kérjük szépen jelentkezéskor az önéletrajzod elküldésén felül az alábbiakat írd meg nekünk:

1) Milyen tapasztalattal rendelkezel, ami miatt úgy érzed, hogy passzol hozzád ez a lehetőség? 

2) Mikor tudnál kezdeni?

Várjuk jelentkezésedet, és azt, hogy megismerhessünk!

Üdvözlettel:
A Vitaful Csapata