5 Azonnali Segítség A Hajadnak

Amit már a héten bevethetsz

HOGYAN ÁPOLD ÉS ÓVD A HAJAD TERMÉSZETES SZÉPSÉGÉT
KORTÓL ÉS HAJTÍPUSTÓL FÜGGETLENÜL

1. Ne használj Szódium-szulfát és Szilikon alapú samponokat

A boltokban kapható samponok többsége szódium-lauryi-szulfát (SLS) alapú ipari tisztítószert tartalmaz és szilikont. A szódium szulfát tartalommal az a baj, hogy túl erős, túlmossa és időlegesen védtelenné teszi a hajat, megfosztva minden jótékony olajtól. Emiatt a faggyúmirigyek túltermelnek és hamarosan még zsírosabb lesz a hajad, ami miatt még gyakrabban akarod mosni.

A szilikon azért nem jó, mert hirdofób anyagként erős víztaszító. A haj természetes 3% körüli nedvességtartalmát lecsökkentve a hajszál fehérjekötései elvesztik stabilitásukat és rugalmasságukat. Ezért lesz a hajad száraz és törékeny. 

Hajmosáshoz válassz szilikon és SLS mentes sampont, vagy valamilyen természetes alternatívát. 

2. Ne tedd ki a hajad nagy hőnek, se mosáskor, se szárításkor

A magas hőmérsékletű víz vagy levegő felbontja a hajszálaid külső védőrétegét (a 'kutikulát'), egy időre védtelenné téve a hajszálaid belsejét. A forró víz az arc- és fejbőrödnek sem tesz jót, inkább állítsd langyos/hidegre, hogy felfrissítse a vérkeringést. A hajszárításra inkább szánj több időt és közepes hőmérsékleten száríts, a hajszárító fejét a hajadtól eltartva, folyamatosan mozgatva.

Ne akarj gyorsan túl lenni rajta úgy, hogy 1-1 részre irányítod közvetlenül, mert megég és sérül a hajad, ami kiszáradáshoz és törékenységhez vezet, hosszú távon pedig a hajszál életciklusának lerövidüléséhez.

3. Alaposan masszírozd át a fejbőrödet!

A hajgyökereket apró vérerek táplálják, rajtuk keresztül jut tápanyag a hajszálaidba. A masszázzsal a fejbőr alatti vérkeringésedet frissíted fel, így több tápanyag jut a hajadba, amitől egészségesebb lesz és felgyorsul a növekedése. A másik hatalmas előnye, hogy fellazítja a bőrre tapadt elhalt hámsejteket, amitől könnyebben tud lélegezni a fejbőröd. 

Amikor hajat mosol, miután lemostad a habot, masszírozd át a fejbőröd pár percig. 

4. Használj mosás után kondicionálót!

A természetes kondicionáló olajok segítenek helyreállítani, 'bezárni' a hajszálaid külső kérgét a hajmosás végén. Így a hajad rugalmas, csillogó és hidratált marad. Használj természetes kondicionálót, kókusz- vagy mandulaolajat a nedves hajon.  

5. Erősítsd meg a hajadat célzott vitaminokkal!

Mindent, amit kívülről tehetsz a hajadért, megtöbbszörözheted belülről. A haj számára legszükségesebb vitaminok és nyomelemek nem csak hogy ellenállóbbá, rugalmasabbá és egészségesen fényessé varázsolják a hajadat, de az élettartalmát is megnövelik. Az egészséges hajszál növekedési (anagén) szakasza 6-8 év. Ez alatt az idő alatt a hajad folyamatosan növekszik.

Ha a hajad nem kap elég vitamint és táplálékot, az élettartalma jelentősen lecsökkenhet. Ez egyre több, a kezedben, vagy a fésűdön maradt kihullott, vagy kiszakadt hajszálhoz vezet, ami a hajhullás korai előjele. 

Mindent, amit kívülről tehetsz a hajad egészségéért,
megtöbbszörözheted belülrőL
 
célzott hajerősítő vitaminokkal!

"Csodálatos. A hajam újra él! Köszönöm!"
Ildikó

A Vitaful Happy Hair egy ellenállhatatlanul finom, gyors felszívódású prémium gumi-vitamin különlegesség, amellyel megalkuvás nélkül, kényeztetve segítheted a hajad természetes megerősödését.

Kizárólag egészséges, természetben található összetevőkből, vegán pektinből és igazi vadcseresznyéből készül, allergének és mesterséges tartósítószerek nélkül.

Megnézem

30 napos felbotás utáni garanciával, kockázatmentesen!

A Happy Hairrel azt tűztük ki célul, hogy napi két ínycsiklandozó gumivitaminnal meg tudd adni mindaztokat a vitaminokat és nyomelemeket a hajadnak, amelyekből a modern életmódunk folyamán hiány léphet fel.

Magas biotin, cink, folsav, A-, B-, C-, E- és D- vitamin tartalmával segíti a hajszálaid megerősödését, rugalmasságának, fiatalos fényének megtartását.

A Happy Hair 100% vegán, nem tartalmaz glutént, tejterméket, szóját, 'E' tartósítókat és a legszigorúbb EU előírások mentén készül, itt Európában!

sokan pusztán az íze miatt, kíváncsiságból tesznek próbát...

De az eredményektől válnak rajongóvá!

Próbáld ki te is a vitaful különleges hajvitaminját,
a vadcseresznye ízű happy hairt

30 napos garanciával, kockázat nélkül!

Megnézem
  • Laktóz-, glutén- és tartósítószer-mentes
  • Természetes vadcseresznye ízű
  • EU-ban készült, ellenőrzött termék
  • Ingyenes szállítás